Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Tuesday, October 29, 2013

Happy Birthday Azhad Arief

Kek butter bentuk buku. Ada rupa buku dak? hehehe
Order untuk anak bujang kak hanie.


TQVM to all....



Monday, October 28, 2013

Sunday, October 27, 2013

Happy Birthday 'Aisyah Alhumairak

I love this cake...hehehe. Tapi dah x ingat dalamnya kek apa.

Kek ni untuk anak dara Imin. Muslimah princess with pink dress.



TQVM to all....



Happy Belated Birthday Leeza

Brownies kukus lapis cheese ni surprise order from Kak Joanne untuk Kak Leeza.



TQVM to all....



Friday, October 25, 2013

Kek butter

Kek butter yg jgak order drp makteh.



TQVM to all....



Red velvet

Gila lambat ibu update blog kan? Ya ampun...tersangat la sibuk.
TQ Makteh sbb dah jd regular customer to H2H Choc&Cakes.




TQVM to all....



Monday, October 7, 2013

Mini Pavlova

Yummylicious pavlova...cant resist...melting in your mouth...



TQVM to all....



Cheesetart

16bj rm13 - saiz A (diameter 4.5cm)
10bj rm13 - saiz B (diameter 5.5cm)



TQVM to all....



Sunday, October 6, 2013

Jalur Gemilang

My first patriotik caje. Last minute order, as a favor to my aunt. This order sempena 31/8/2013 yg lepas untuk Pejabat Pos Guar Chempedak.


TQVM to all....



Kek Choc Indulgence

Order by Kak Ita untuk dibawak melawat anak daranya di hostel.


TQVM to all....



Selamat Bertunang

Order by BFF, Aida untuk majlis adiknya. I love simple but sweet design. Slalu sgt gunakan warna pink and blue, kali ni tukaq hijau pink pulak.


TQVM to all....

Saturday, October 5, 2013

Selamat Pengantin Baru Shidan & Akma

2 kek hantaran untuk kedua belah pihak. Design Akma pilih drp design2 yg pernah H2H Choc&Cakes buat sblm ni.



TQVM to all....



Ju & Izmer

Kapkek dengan tema goldish. TQ Yaya.



TQVM to all....



Kek coklat moist

CMC dengan taburan white choc rice dan butterscotch choc chips order from my BFF.


TQVM to all....



Friday, October 4, 2013

Damya Zahra 5 years



Previous cake for her.

TQVM to all....



Mukhtar Izany 6 years

Rasa mcm baru ja buat kek spiderman, dah setahun rupanya.
Tahun ni tema Optimus Prime.


TQVM to all....



Double Celebration

TQ to Kak Ita, kek coklat moist untuk birthday anak bujangnya kat tadika dan jugak sambutan Raya.

Adoiii...raya dah lepas lebih sebulan...br dan nak update pic.


TQVM to all....



Thursday, October 3, 2013

Happy Birthday Sis Rozie

Kek Karot Walnut, surprise buat sis Rozie from her besties.



They celebrated her birthday kat KFC, ironically masa depa celebrate KFC playing lagu Anuar Zain. Punya la Kak Rozie suka. Glad she and her besties love it very much.

TQVM to all....



Google+ Followers

Followers