Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Monday, September 9, 2013

Kembali bersiaran... (^_^)...Happy Birthday Muhayya

Alhamdulillah, selepas lebih 2 bulan tidak bersiaran H2H Choc&Cakes akan kembali diupdate. Bukannya operasi dibekukan atau ditutup, cuma kekurangan masa untuk mengupdate semua hasil kerja sepanjang bulan Ramadhan dan Syawal yang lepas.

Alhamdulillah syukur, walopun hanya bersiaran di FB, sambutan untuk H2H Choc&Cakes sangat2 lah menggalakkan. TQVM kepada semua yg sentiasa menyokong kami.

Lets start dengan kek princess untuk anak dara kami Princess Muhayya. Muhayya is actually cousin kepada suami. But she only 3 years old dan di asuh makndak bersama dengan anak. Dari cousin, dah rasa mcm anak sendiri dah sbb anak pun panggil adik Aya and she also call me ibu.

Actually kek princess ni, anak yg request untuk Muhayya. Dia yg over excited...hahaha...so cute.


Just a simple celebration kat rumah PakCik. Tgk...abang yg over excited drp adik. Siap pesan kat abah suruh belikan cekak rambut nak bg hadiah besday kat adik. (^_^).



TQVM to all....




No comments:

Post a Comment

Google+ Followers

Followers