Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Thursday, September 26, 2013

RV untuk hidangan pengantin

Red velvet untuk hidangan meja makan pengantin. Thank to AJ dan Kak Edah



TQVM to all....






Lollirose

Lollirose, order from Zu.



TQVM to all....



Pavlova oooo Pavlova

Superlicious pavlova....mmg antara yg terhangat di pasaran
Try it, you wont regret. Insya-Allah.


TQVM to all....



Wednesday, September 25, 2013

Tuesday, September 24, 2013

Browniew kukus lapis cheese dan CMC

Brownies kukus lapis cis, order drp abg Nik dan kek coklat moist (cmc) order drp Farah Hayati.



TQVM to all....



Kek Marble dan Kek Pisang

TQ to Zu untuk order 10bj kek pisang dan 8bj kek marble.



TQVM to all....



Happy 38th Anniversary

Org yg order pun dah resign, kek baru nk masuk blog...hehehe. Our hot cake, red velvet.



TQVM to all....



Saturday, September 14, 2013

Thursday, September 12, 2013

Ramadhan Al-Mubarak

Jangankan Ramadhan, Syawal pun dah abes...hehehe...tp kek sambut Ramadhan pun baru nak update.
2 bijik red velvet order drp Norsita.





TQVM to all....



Monday, September 9, 2013

Kembali bersiaran... (^_^)...Happy Birthday Muhayya

Alhamdulillah, selepas lebih 2 bulan tidak bersiaran H2H Choc&Cakes akan kembali diupdate. Bukannya operasi dibekukan atau ditutup, cuma kekurangan masa untuk mengupdate semua hasil kerja sepanjang bulan Ramadhan dan Syawal yang lepas.

Alhamdulillah syukur, walopun hanya bersiaran di FB, sambutan untuk H2H Choc&Cakes sangat2 lah menggalakkan. TQVM kepada semua yg sentiasa menyokong kami.

Lets start dengan kek princess untuk anak dara kami Princess Muhayya. Muhayya is actually cousin kepada suami. But she only 3 years old dan di asuh makndak bersama dengan anak. Dari cousin, dah rasa mcm anak sendiri dah sbb anak pun panggil adik Aya and she also call me ibu.

Actually kek princess ni, anak yg request untuk Muhayya. Dia yg over excited...hahaha...so cute.


Just a simple celebration kat rumah PakCik. Tgk...abang yg over excited drp adik. Siap pesan kat abah suruh belikan cekak rambut nak bg hadiah besday kat adik. (^_^).



TQVM to all....




Google+ Followers

Followers