Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Monday, February 25, 2013

Wedding Cake

Order drp Farah jugak. TQ, Farah. Sgt mudah berurusan dgn Farah ni. Kek atas, brownies kukus lapis cheese dan bottom kek coklat moist.



saja bereksperimen dgn warna...konon2nya la...hehehe

TQVM to all....

Sunday, February 24, 2013

Doorgift - 200bj kapkek dgn individual pack

Order drp Farah jugak. 200bj dgn 2 corak.



TQVM to all....

Doorgift - 1000bj muffin choc moist dgn individual casing

TQ to Farah untuk order ni.

TQ to Acu, MakTok, Wawan dan PakCik yg mai tolong ibu setelkan suma2 ni.
TQ to abah, yg tolong ibu beli barang dan setup.

TQVM to all....

Saturday, February 23, 2013

35bj choc

Ana yg order apom dot2 (yg ibu lupa nk snap pic tu), order 35bj coklat jugak. Tp nk motiff bunga dan daun saja. Tema pink dan ijau, sama mcm apom. TQ, Ana

p/s : Ana tamau boh dlm kotak choc sbb dia dah ada kotak.
TQVM to all....

Apom Cinta

Kelas x nama? Nama ja beza....tp adunannya sama mcm apom dot dot. Actually adunan apom dot2 yg kastemer order 100bj hr yg sama, ibu lebihkan untuk buat makan2 dgn maktok dan wawan sambil buat keja...ops bungkus....hahaha...

Yg kastemer order lupa nk snap, yg nk mkn sendiri pulak snap. Kalo ada kastemer yg berkenan nk design love camni instead of dot dot tu...bgtau la ya.... (^_^)...rega sama ja.

TQVM to all....

Friday, February 22, 2013

Darwish is 5

Last minit order drp Awin. Ini ja yg termampu, the next day Awin order 2 bijik brownies kukus lapis cheese (7inci), 2 bijik...tp lupa nk snap pic. TQ, Awin sbb mmg dah jg super regular customer dah ni.

TQVM to all....

Congratulations

Choc ni jugak drp Simran untuk majlis yg sama. TQ Sim.


TQVM to all....

Thursday, February 21, 2013

Mahinder & Melvyn

Order drp my regular customer, Simran untuk majlis registration her brother in law. Sim nk butter cake with minimum deko but sweet. Tema putih but with little touch of pink and baby blue.

Alhamdulillah, they really love it.

TQVM to all....

Untuk Little H

Untuk anak sayang, bila ibu buat kek Upin Ipin...anak pun mintak nak kek jugak. Hari cuti, x ramai yg nk makan kek....kalo hari keja bole la buat sebijik kek dan bwk ke umah bbsitter. So, ibu buatkan lebih kapkek yg Kak Ku order....6 bijik utk anak sayang. Simple deko...cuma tempek upin ipin dan boboiboy yg kebetulan ada dlm stock. Kalo x, alamatnya mmg jadi kapkek angry bird....hehehe

TQVM to all....

Wednesday, February 20, 2013

Happy 45 Birthday

Kapkek butter 15bj ni jugak order drp Kak Ku Mazlina untuk besday hubbynya yang jatuh sama hari dgn my husbands birthday which is on Feb 10.

Jumpak Kak Ku kat exit tol Bertam as Kak Ku from Sbrg Jaya dan ibu nak balik Sg Lalang. (^_^)

TQVM to all....

Happy Birthday to Meor Adam

Order from Kak Ku Mazlina untuk her nephew yg balik bercuti CNY.


TQVM to all....

Tuesday, February 19, 2013

Selamat Bertunang Heri&Izzati

Kek fondant dgn tema pic. Selamat bertunang to cousin, Heri with his love Izzati. Kek pilihan MakNjang, mak Heri. (^_^)



TQVM to all....

Kek Dayang Senandung a.k.a Kek Banjir - Terhangat di Pasaran

Kek banjir kembali menyerang....

2bj besar kak Zalila
1bj besar Lily
1 bj kecik Ima
4 mini pack Ninie


TQVM to all....

Thursday, February 14, 2013

Wednesday, February 13, 2013

100 cistat dan 2 kek marble

TQ to Kak Rizan untuk kembali mengorder 100bj cistat dan tambahan 2 bijik kek marble untuk makan-makan.


TQVM to all....




Monday, February 11, 2013

Kek dayang senandung a.k.a kek banjir



Kek banjir dah ada 4 saiz.



Kak kirah amik kek bjr bsq, saiz 8inci rm40.



Ninie pilih kek bjr mini, saiz 6inci tp qty abt separuh kek bjr yg rega rm25. Tp dijual rm13, tp min order 2bj.

Kek marble



Kek marble 2 bj, order drp Ninie. TQ, kak.

Monday, February 4, 2013

Wadihan Thaqif 6 Tahun

Thanks to Suraya sbb selalu order dgn H2H Choc&Cakes, walopun last minit...x sampai hati lak nk tolak order ni.

TQVM to all....




Saturday, February 2, 2013

Adam Aqmar 2

TQ to Lily. Kek bola ni kek oren. Lily jugak ada order kek banjir, tp lupa nk snap pic. TQ lily sbb sgt setia dgn H2H Choc&Cakes.


TQVM to all....




Friday, February 1, 2013

Google+ Followers

Followers