Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Thursday, January 31, 2013

Brownies kukus lapis cheese

TQ Cax untuk order ni.

TQVM to all....




H2H Choc&Cakes - 3 tahun

Syukur Alhamdulillah. H2H Choc&Cakes genap 3 tahun beroperasi. Terima kasih yg x terhingga kepada semua yg sentiasa menyokong perjalanan H2H Choc&Cakes.

Semoga 2013, bakal menjadi tahun yang lebih baik buat kita semua. Insya-Allah. Amin




TQVM to all....




Wednesday, January 30, 2013

Happy Bday Hasya


Thanks to Suraya, kembali untuk tahun ke2. Actually Suraya nak order kek bentuk crown mcm Queen Elizabeth...tp sbb H2H selimut oven on the date, suraya terpaksa pilih kek jenis lain yg mudah disimpan sbb amik awai.

Pilihan Suraya, kek red velvet dgn tema pink dan biru.
TQVM to all....




Tuesday, January 29, 2013

Mini Pack RV

Mini Pack RV ni saja H2H Choc&Cakes buat untuk fast sale. Saja try market...buat sikit ja. Alhamdulillah...sat ja selesai.
Minimum order mini pack RV ni 3 biji. sebiji RM18 untuk mini pack. So, bole la kongsi 3 orang...amik sorg 1 pack.

TQVM to all....




Saturday, January 19, 2013

40 bj kapkek Boboi Boy

Order drp my xklasmet Zuraida. Alhamdulillah dah 3 tahun Ida jd regular kastemer H2H Choc&Cakes. Kali ni Ida nk kapkek stroberi dgn edible Otomen. Tp Otomen xdak...so tukaq jadi Boboi Boy.



Ida nak kapkek bertopi sbb senang nk boh dlm goodie bag.
Good item, la ni x perlu beli bekas xtra utk masukkan kapkek sbb dah ada juai cawan kapkek diap dgn top. So payah sakit kepala pk takut kapkek dlm bekas tergolek dan deko dia smear sbb sembam kena topi dia. heheheh...

TQVM to all....




Friday, January 18, 2013

Wednesday, January 16, 2013

100bj kek banjir mini

Order drp kak Inas untuk majlis kesyukuran sempena result cemerlang dalam PMR yg lepas. Kek mini banjir jugak sangat sesuai untuk door gift, dengan super moist kek coklat...yummy....

TQVM to all....




Tuesday, January 15, 2013

Selamat Pengantin Baru Khairy & Fatin

Selamat Pengantin Baru, Uda dan Fatin. Semoga bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat. Uda ni dah mcm my own brother. Glad to watch him happy. (^_^)



kapkek size L 12bj

Actually, ibu ada buat jambangan bunga choc dan jugak hantaran kapkek untuk Fatin nk hantar to Uda. Tp dek kalut dan demam yg blom kebah, forgot abt it all...huhuhu.

TQVM to all....




Friday, January 11, 2013

Selamat Bertunang Ismail & Nani

Nani order 4 hantaran siap dgn hiasan bekas hantaran. Sepatutnya kek ada 2 bijik, tp sebijik lg lupa nk snap pic.

Hantaran ni pick up next day after Ciffi. Jugak dalam keadaan demam dan hampir collapse. Aduhai.... sampai Nani mintak kek sebijik lg as American Choc Cake pun ibu buat CMC ja, lupa sungguh2.

TQ Nani, TQ sgt2.


TQVM to all....





Selamat Bertunang Ciffi & Zaidah

Thank you to Ciffi yg tempah 5 hantaran from H2H Choc&Cakes termasuk fruit tart dalam n3 sblm ni.

Order2 ni ibu siapkan dlm keadaan demam and after 2 days x mangkit. So, keja jd lambat la skit...slow ja. Thanks to Ciffi, yg tunggu hampir sejam kat kedai makan depan umah and have a drink. Really appreciate your understanding and patience. Alhamdulillah.

Selain fruit tart, Ciffi jugak order 2 bijik kek, 1 kapkek dan coklat.

Semoga ikatan kekal ke perkahwinan dan bahagia hingga ke akhir hayat.

p/s : I like name of Ciffi, its unique.


ciffi nak design yg sama mcm Sha, cuma from icing


TQVM to all....




Wednesday, January 9, 2013

Tuesday, January 8, 2013

Happy Birthday Our Dear Friend, Ku

Order from my opismet untuk our colleague.

TQVM to all....




Cistat untuk hantaran

Yaya order 30bj cistat, 16bj untuk hantaran dan belennya untuk makan2. Yaya nk multi filling...tp x kisah filling apa, cuma lebihkan filling bluberi.

Filling blueberi, stroberi, mango, kiwi dan oren


TQVM to all....




Kek Mini Pack

2013 ni ibu bukak kek mini pack untuk jualan.




kelas yg H2H Choc&Cakes attend di Inasaly Bakery
Selain kek2 kat atas tu, H2H Choc&Cakes jugak offer kek2 seperti tersenarai dibawah untuk mini pack.

Tiramisu             RM18
Red Velvet          RM18
Carrot Walnut     RM18

Minimum order untuk kek2 ni ialah 2bj jenis kek yang sama. Bole share order dgn kawan2 ya.

TQVM to all....




Sunday, January 6, 2013

Selamat Bertunang Imie&Nana

Order drp my BFF Che Su untu engagement adiknya. Last minit toii mek ni...hehehe

TQVM to all....




Terima Kasih

Brownies kukus lapis cheese, order drp Chaq untuk kwn2 misi yg merawat Abraar.

TQVM to all....




Google+ Followers

Followers