Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Saturday, October 20, 2012

Happy 4th Birthday Siraniya

Cepatnya setahun berlalu. Tahun lepas, Yaamini order kek Minnie Mouse untuk Siraniya. Tahun ni nk Mickey mouse lak. Tp tahun ni Yaamini nk kek salut Ganache...tahun lepas salut buttercream.

Tapi, kek still Vege CMC which is eggless choc moist cake.


TQVM to all....




Friday, October 19, 2012

Kek banjir as kek birthday

Kek banjir x pernah letak any words selain drp pacak stick Happy Birthday. Tapi atas request PakCik, ibu try jugak. Tapi abah ckp, after delivery tulisan agak tercemar dgn kebanjiran kuahnya... which is expected dan dah bgtau risknya kat PakCik.



TQVM to all....




Thursday, October 18, 2012

Si Baldu Merah

Kek RV 7 inci ni pun Murni yg order...katanya utk kawan...hehehe... anyway, TQ Murni sbb dah 3 kali birthday Farisha dan jd regular customer H2H Choc&Cakes...



TQVM to all....




Wednesday, October 17, 2012

Happy Birthday Iqram Naufal, 2 Years Old

Inilah kek yg Farisha jeles tu....hahaha...

Kek oren, tp jd agak merah sbb anak tertuan sikit warna merah, sib baik ibu nampak...sorry ya Murni. Tapi taste x lari kan...kan...kan... hehehe

Tahun lepas untuk this lil hero, kek Boboi boy....tahun ni Doraemon lak...ataupun Aan Aan....hahahaha

TQVM to all....




Tuesday, October 16, 2012

Happy Birthday Farisha Part 2


Kapkek ni penuh dgn characther from Disney Junior, yg paling penting ada Doc McStuffin dan Ghaspard&Lisa. Itu request anak dara Murni. XOXO ibu x tinggal punya. Marble blueberi kapkek.


Kata hubby, Farisha menyesal bila tgk kek Doraemon Naufal...I'll publish it in next entry...hehehe

TQVM to all....




Saturday, October 13, 2012

Happy Birthday Farisha Part 1

Kek RV order from my regular customer Murni untuk anak daranya Farisha. Really enjoy making this cake. hehehe...

dun u think this cake look sweet? hehehe
ibu suka tgk kek colourful mcm ni, nmpk sweet untuk budak2... "syok sendiri"


TQVM to all....



Friday, October 12, 2012

Selamat Pengantin Baru Izzati & Amin Part 2

Kek kawen untuk cousin hubby untuk respsi sebelah lelaki di Pekan Darat. Kek setingkat dgn kapkek di kelilingnya dgn warna tema merah hitam dan putih. Kek dan kapkek coklat moist.

Kek after setting

Semoga perkahwinan mereka bahagia hingga ke akhir hayat, insya-Allah.

TQVM to all....



A delicious tiramisu

Tiramisu ordered by my dear friend, Yus.

Kalo ada yg suka makan tiramisu mesti perasan kan? Tiramisu ni ada almond. I love taste of almond mix with tiramisu. Bila makan, rasa cam makan aiskrim ja.

Sbb x tahan godaan, ibu buat tiramisu untuk makan sendiri sbb dah lama x makan dan anak pun mmg sgt sukakan tiramisu. Yummy...hahaha


Tapi kalo x mau almond, ok ja...bole ja bgtau. No prob.

Berminat dgn this delicious tiramisu? Call me or text me...0195676761

TQVM to all....



Thursday, October 11, 2012

Selamat Pengantin Baru Izzati & Amin Part 1

6 Oct 2012 berlangsungnya majlis respsi sepupu abah yang juga anak makndak yang mengasuh anak all this while.

As a thank you, H2H Choc and Cakes sponsor kek kawen dan jugak set meja makan pengantin untuk pasangan mempelai.

Bertemakan biru laut dan pink.

Tahniah buat Izzati dan Amin
kek tingkat atas, kek butter

kek bawah dan kapkek keliling, choc moist

after setting...cantik dak? Berminat? Call me...hehehehe

set meja makan pengantin untuk 24 orang.



TQVM to all....



Wednesday, October 10, 2012

Happy Birthday Baby

Kek RV 7 inci ni order drp Farah. Ni 3rd order from Farah, ibu kenai Farah ni melalui FB after ibu bought something from her "Butik Anggun Nazz" for plus size like me.

Design kek ni about same to design yg ibu buat untuk Nina for her hubby. Ibu x buat exactly same... ibu adjust the design...hehehe....

TQVM to all....



Tuesday, October 9, 2012

Apam Dot Dot

Apom Dot Dot untuk Ratna, mix filling. 50 stroberi, 50bberi, 50 nutella and 50 kaya.

TQVM to all....



Kek banjir - HOT cakes

Kek banjir kecik untuk Kak Dila dan Aida.


TQVM to all....



Thursday, October 4, 2012

CMC utk makan-makan

CMC ni special untuk my team, saja buat makan2 during our training....



TQVM to all....



Wednesday, October 3, 2012

Apom dot2 untuk Afifa

Apom dot2 ni order drp long utk cucunya, Afifa.
2 jenis filling, stroberi dan nutella...hehehe

Kebelakangan ni, H2H banyak menerima order apom dot2 dan jugak kek banjir. Selalu terlupa nk snap pic sblm deliver sbb nmpk serupa ja ghupanya...hehehe...

Anyway, TQVM kepada semua yg setia mengorder dgn H2H Choc&Cakes, terutama regular customer. Kepada yg belum pernah order, bole la nk cuba hasil kerja H2H Choc&Cakes.

Tempahan untuk raya haji, masih dibuka.


TQVM to all....



Google+ Followers

Followers