Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Tuesday, June 26, 2012

Cake in Jar

Brownies kukus lapis cheese dalam jar...insya-Allah sedap...tgklah model kesayangan ibu beraksi...dia saja 4jar....hehehe...

TQVM to all....



Selamat Bertunang - Nana & Jamal

Kek hantaran ini jugak order drp kak Kamariah.


TQVM to all....



Kapkek - individual pack

Order drp kenalan FB (Kak Kamariah), 50biji kapkek dalam dome casing.

TQVM to all....



Selamat Pengantin Baru Arra dan Arjan

Kapkek ni untuk hidangan meja pengantin, cousin abah...
Actually it suppose to be hantaran as ibu prepared cake in jar for meja pengantin, but miss communication.... hehehe

TQVM to all....



Thursday, June 14, 2012

We're Engaged - Afiq & Emi (27-5-2012)

Emi jugak one of my regular kastemer, H2H amat berbesar hati meraikan majlis pertunangan Emi dan Afiq. Emi mulakan perkenalan dgn H2H Choc&Cakes dgn order homemade choc...pastu mak emi ada jugak order mini cuppies untuk sedaranya...

Mulanya Emi order 16pcs kapkek dan sebijik kek untuk hantaran saiz 8 inci. Nasib baik malamnya sblm ibu bakar kek dan kapkek...Emi bgtau saiz kotak hantaran yg dah siap hias kecik saja. So ejas la kapkek jd saiz L 9 bijik dan kek hantaran jd 6 inci saja.

So, untuk kapkek x le nk follow deko yg Emi bg...ibu buat idea sendiri...Alhamdulillah...they like it...

Kek hantaran ni lak...ibu x buat bunga icing dan gantikan dgn bunga coklat sbb hantaran ni nk bawak ke balik ke KL...so takut layu la pulak...


TQVM to all....



Selamat Pengantin Baru - Qila & Suami

Wedding cake 3 tingkat ni, ibu deliver ke dewan IKM, SP.
Thanks to Qila yg dah jd regular customer ibu, dr kek hantaran tahun lepas dan few more cakes after that...hinggalah ke kek kawen ni. Qila jugak ada rekemenkan H2H kepada her family and friends.

Top and bottom - CMC
Mid - marble bluberi

TQVM to all....



Wednesday, June 13, 2012

Happy Birthday Alif - 25TH

Kek russian black and white, 9inci
hehehe...ada model terselit...

TQVM to all....



80pcs fruit tart



TQVM to all....



16bijik kapkek Angry Bird

Kapkek coklat moist theme angry bird drp customer yg sama order kapkek hantaran MU td dan jugak 16pcs kapkek RV dlm n3 sebelumnya.

TQVM to all....



Cupcake Hantaran Manchester United

Ibu minta maaf sgt2, sbb lupa nama customer ni walopun byk benda yg dia order.

9 bijik Kapkek coklat moist size L dgn frosting creamcheese untuk hantaran.


TQVM to all....



Kapkek RV

Kapkek RV yg insya-Allah sgt sedap....hehehe

16pcs order drp kenalan FB
25pcs untuk majlis kenduri di rumah long.

TQVM to all....



Selamat Hari Guru

Kapkek untuk drp Ira untuk sambutan Hari Guru Sekolah Kebangsaan Khir Johari, SP
 Hadiah utk anak2 makndak bg kepada cikgu2 depa, apom dot2 dlm 36pcs gift box.

 Kek karot walnut, order drp Faiz untuk anaknya Abid bwk ke sekolah

TQVM to all....



Macaron - stopped production

Ini production mac yg terakhir drp H2H...rezeki si mak buyung...Atikah. TQ Tikah...sedap maruku yg Tikah bagi.


TQVM to all....



Blueberry Cheesecake

Ciskek ni untuk kawan ibu yg kerja jauh nun di bumi Riyadh...

TQVM to all....



Happy Birthday Yusuff & Nafissa

Kek angry bird, dah lupa sapa order...maaf ya tuan kek...rasanya kek coklat moist

TQVM to all....



Kek dan Kapkek untuk Hari Ibu

Kek2 ni ibu buat sebelum ibu dgr pasai sambutan Hari Ibu dan Hari Bapa sebenarnya tidak dibolehkan dalam Islam. I knew abt it, a week after celebration. Rasanya inilah kek hari ibu terakhir from me...

American coklat cake order from my friend, Ira

kapkek RV order drp Murni
kapkek RV order drp Yus

kek karot walnut drp Nina
TQVM to all....



Kek banjir - dr SP ke Miri

Hehehe...smlm pos n3 coklat terbang ke Pattaya, Thailand...hr ni pos kek banjir terbang ke Miri. Kek banjir ni cousin ibu yg order...heheh...tp 2 bijik ja yg terbang...sebijik lg terbang masuk perut family kat Taman Keladi...hehehe

TQVM to all....



Sunday, June 10, 2012

Wedding cake...stack

Order from kenalan FB....

TQVM to all....

Salam Ingatan Dariku

Apom ni order from opismet yg dia pos ke Sarawak....hehehe...

So, kepada sesiapa yg nk bg hadiahkan org...this is 1 of good option....hehehe

TQVM to all....

Kapkek RV

Ibu pun dah lupa kapkek RV ni sapa punya...hehehe...25pcs

TQVM to all....

Google+ Followers

Followers