Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Wednesday, February 29, 2012

50pcs kapkek Angry Bird

Order drp Nazirah yg dok kat Tmn Seroja Sg Lalang. Kapkek coklat moist dalam dia.



TQVM to all....



Selamat Bertunang Mohd Firdaus dan Siti Nur Azuina

Order melalui MIL, jiran MIL. Adik Ida yg mai amik. Kastemer ni just bagi bajet dan ikut suka ati ibu la nk buat cemana....hehehe...

Ibu buat CMC btk love...kaler tema...ceria dak? Sbb kastemer x bg kaler tema...ikut suka ati katanya... apa lagi...masa untuk bereksperimen la....lalalala



kotak hantaran yg simple, bagai di mintak....

TQVM to all....



Happy Birthday Muhammad Irfan Aqmar

TQ to my regular customer, Lily. Brownies kukus lapis cheese, tema Thomas. Kalo x silap, kek ni bawak ke KL untuk celebration kat sana.



TQVM to all....



Tuesday, February 28, 2012

Happy Birthday Peeyawath - 6

Kek rainbow ni order drp Chinda untuk his son. Besday yg ke 6.


TQVM to all....



Kapkek untuk anak-anak dan makan-makan

Kapkek red velvet dan kapkek karot walnut ni untuk anak2...anak aku, anak Aida, anak Watty, anak Nat, anak Kak Ros, anak2 makndak dan a few kwn opis yg sempat la...hehehe...

Bukan ada occasion apapun ... saja suka sbb anak2 suka kapkek kan? Yummy....


TQVM to all....



Thursday, February 23, 2012

Happy 26th Bufday Dear

Order drp watty on behalf her sister....untuk husband her sister.

Kek karot walnut 7 inci. A very simple deko.

TQVM to all....



Untuk makan-makan

Kek karot walnut ni Nat order untuk bwk balik AS. Untuk makan2 ja...deko pun simple je la....hehehe

TQVM to all....



Friday, February 17, 2012

HB Kak Ros

10 feb lepas, kami berempat celebrate besday Kak Ros. More details...tgk sini ya....


TQVM to all....



Thursday, February 16, 2012

Happy Birthday Mama

Kek Red Velvet 7 inci, order drp my opismet Kak Hanie untuk celebrate birthday her mom, same day with birthday hubby, 10 Feb 2012.

TQVM to all....



200pcs Apom Dot2

Selain drp macarons, Nina order 200bj Apom dot2 dgn filling bluberi dan coklat.


TQVM to all....



Wednesday, February 15, 2012

Macarons oh Macarons

Mac kali ni order by Nina. Nina tringin sngt nk rasa Mac. Belen adunan Wani dan Kak Za dah bgtau awai lg nak...bila2 ada belen Mac yg ibu buat.

So, jd la kejadian 10 bijik untuk Nina, 3 bijik untuk Kak Za dan 6 bijik untuk Wani.

Ibu x bole makan sgt Mac sbb sgt manis to me...tp ada yg suka....ikut selera masing2 la ya...
Kali ni buat 2 warna ja...turqoise dan pink. Inti peanut butter dan chocolate. Enjoy....


TQVM to all....



Tuesday, February 14, 2012

HB Dear, Love You ZA

8 bj kapkek untuk kawan cousin ibu, Ain.
Slalunya ibu x amik ya set sikit2 mcm ni kecuali tumpang order org ya.

Minimum order 16bj, so kalo 8 bj mcm ni 2 set la ya.
Kawan Ain nk design lebey kurang mcm yg kawan Ida nk sblm ni.

Yg kaler pepel kat bwh tu spesel utk Ain yg teman kawan mai amik kat umah koi 11 mlm. Len kali jgn la terkejut tergempaq mcm ni ya Ain, kalut...hehehe...


TQVM to all....



Monday, February 13, 2012

Happy Birthday Hubby

Order drp my xskulmet, Zura for her hubby. Kek Red Velvet yg insya-Allah sgt sedap...hehehe


TQVM to all....



Happy Birthday to my darling, 35 years

Order from my old friends, Yus for her husband's birthday.


TQVM to all....



Sunday, February 12, 2012

Wedding Cake - 3 tier

Order drp kastemer khemah kami. Untuk kastemer yg amik set meja makan pengantin dgn kami, ada special diskaun untuk kek kawen. Insya-Allah...



bawah, 12 inci --> kek coklat moist

tengah, 10 inci --> kek marble bluberi

atas, 7 inci --> kek oren
kali ni saja buat bunga rose dua warna...canti dak? hehehe

TQVM to all....



Happy Birthday Abang dan Adik

Suraya repeat order untuk celebration kt kg pulak. Kali ni Suraya nk brownies kukus lapis cheese dgn edible image dan fresh cream.

9 inci

TQVM to all....



Friday, February 10, 2012

Happy Birthday Mak, 49 Tahun

Ni Kek pisang tau, jgn tertipu dgn gancahe yg bersalut...hehehe.
Ada trajedi sblm delivery kek ni. Ntah mcmana pegang, ibu terslip kek ni atas sofa. SIb baik kek dlm kotak dan kotak x terbukak....cuma comot la. Terpaksa la ibu make over jd mcm pic ke2.

TQ Farahanis sbb sukakan kek ni... ^_^

sblm trajedi kek terlepas dr pegangan
make over...sib baik masih dlm kotak....Alhamdulillah


TQVM to all....



300pcs mini cuppies

Selain drp 125bj apom dot2, Kak Zalia jugak order 300bj mini cuppies vanilla.


TQVM to all....



1925bj apom dot2

The biggest order ever accept for apom dot2. Mcm x percaya ja mampu siapkan dlm 1 mlm....sampai x tidoq.

TQ to Ira yg jd org tgh untuk order2.


1700bj Ira
125bj Kak Zalia
100bj Farah Hayati

TQVM to all....



Thursday, February 9, 2012

Untuk Makan Je


Order drp Kak Lina untuk makan2 ja, ibu mengandung tringin....kena la layan...hehehe...

TQVM to all....



Google+ Followers

Followers