Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Thursday, October 20, 2011

Happy Birthday Farisha Najla

Kek ni jugak order drp Murni, Murni celebrate besday anak dia together2 kat kg dgn Ikram Naufal punya n3 sblm ni.

Thn lepas Murni order kek princess/barbie utk Sha...tp sebab thn ni Murni order very last minit...kena pakai edible ja. Tu pun nasib baik kak Anna sempat. TQVM tau kak Anna sbb slalu support H2H.


saja deko ala2 sweet...tmn2 mcm tu sbb DIBO kan dok COZY land... hehehe
 TQVM to all....

No comments:

Post a Comment

Google+ Followers

Followers