Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Sunday, October 9, 2011

Happy Birthday "D"

Kek ni request from anak Kak Ros yang nk sambut besdaynya skali lagi...tp kali ni kat skolah. Sblm ni dah celebrate pun tapi rasanya sesama diorang ja. 

X mo tulis Damy. Nk huruf D besaq2. Lepas tu yang mamanya nk angry bird sebijik merah mcm yg lain. Tp anak pulak nk semua angry bird warna warni tu.

X sampai ati la pulak nk hampakan harapan si lil boy. Sudahnya ini la ghupanya. Sib baik la...dia masih kenai character angry2 bird tu. Cuak jugak la...sbb ibu ni mana la pandai lukis manapun....hehehehe


Kak ros tunggu kat Nasi Ayam Sg Seluang nk amik kek sbb nk hantar ke tadika.

TQVM to all....

No comments:

Post a Comment

Google+ Followers

Followers