Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Sunday, September 18, 2011

Selamat Bertunang Wani&Hasbullah

Hantaran untuk jiran kat rumah mak. Wani order 5 jenis hantaran, kek, kapkek, choc, tart dan apam. Ada masalah teknikal sket masa penghantaran sampai x sempat nk snap pic kecuali kek, yg dlm bekas hantaran semuanya dr FB wani sbb ibu x sempat snap dlm bekas.

Ibu buat skali dgn bekas hantaran.







TQVM to all....



Saturday, September 17, 2011

800pcs apam dot dot untuk rumah terbuka

Helping friend untuk siapkan 800pcs apam dot dot. Filling bluberi.


TQVM to all....





Selamat Pengantin Baru

Wedding cake 2 tingkat ni order from FB friend, Farah. Mmg x pernah jumpak jumpak. CMC dgn frosting creamcheese. Wedding cake ni untuk kawan Farah kat bukit kecik.

top
bottom
A very simple deko.

TQVM to all....



Wednesday, September 14, 2011

Selamat Bertunang Sera&Zuan

Sera jugak online kastemer thru FB. Thanks to Sera sbb booking date awai2, senang nk deal. Sera jugak amik khemah dgn hubby.



TQVM to all....






Tuesday, September 13, 2011

Salam Aidilfitri, Salam Lebaran, Maaf Zahir&Batin


 

Ramadhan berakhir hari ni...Syawal menyusul selepas Ramadhan.

Sebagai manusia biasa, ibu x terlepas drp melakukan kesilapan. Di dalam bulan baik, Ramadhan yg mulia... kami menyusun sepuluh jari, memohon ampun maaf daripada semua pihak andai ada terkasar bahasa, terguris hati, halalkan apa yg dimakan...termakan...diminum..terminum juga apa yg diambil dan terambil. Maaf zahir dan batin.


Terima kasih kepas semua yg menyokong perjalanan H2H Choc and Cakes sejak dari pertama.

XOXO

TQVM to all....

Happy Birthday Iskandar

Together dgn barbie cake utk Iris, Azliza jugak order kek ni anak lelakinya. Kek ni marble bluberi. Another kek yg x bole ditolak..... Yummy...wallah....

TQVM to all....



Monday, September 12, 2011

Happy Birthday Iris

Order from CMY colleague utk besday anak daranya, nk bwk balik kg di Perak kalo x silap...maaf kalo silap. Dunia yg sgt kecik, Azliza ni wife kepada anak menakan PakSu hubby....kiranya ada la jugak bau2 bacang yg 3-4 batu...hehehe....



TQVM to all....



Saturday, September 10, 2011

Tautan Hati Nuha & Imad - 01.011 - Selamat Pengantin Baru - Nuha&Imad Part 3

Wedding cake utk Nuha & Imad. As requested, Nuha nk bunga keras.

top

bottom
Nampak mcm ada circle kat kek kedua tu kan? Tu tanda nk bgtau Nuha kat mana nk pacak tiang kek utk letak kek tingkat atas.

TQVM to all....





Selamat Pengantin Baru - Nuha&Imad Part 2

Kek dayang senandung ni untuk mkn2 ja sbb Nuha amik kek hantaran dan kek kawen awai sehari.



TQVM to all....


Friday, September 9, 2011

Selamat Pengantin Baru, Nuha&Imad - Part 1

Sent to Masjid At-Taqwa, Bertam. On Raya ke-2.


TQVM to all....
nmohdr@gmail.com




Kek buah untuk mak

Kek ni pak menakan ibu yg pesan utk deliver umah mak dia sehari sblm raya sbb dia blk beraya belah wife di Pahang.

Ibu deliver otw nk balik umah atok dan wawan hr buat ketupat.



TQVM to all....
nmohdr@gmail.com




Kek banjir dan apam dot2

Kek banjir 2 bijik dgn apam dot2 200bj ni order drp x-klasmet dan jugak x-housemet di Teknik dulu.
Kinah ni org Tikam batu ja, tp la dok KL. Mmg dh lama x jumpak kinah, last skali rasanya- tahun lps masa kenduri another classmet, Pian. Pian pun la ada di UK further PHD. Terer tu, PHD in engineering.



TQVM to all....

Thursday, September 8, 2011

Kek Karot Walnut utk Raya

Oredr from x-skulmet yg setakat la pasti akan order everytime balik kedah. TQVM tau Ila.

Ila nk order skali dgn apam dot2 tp dah las minit mmg la x sempat ya syg. Next time ya dear, insya-Allah.



TQVM to all....nmohdr@gmail.com



Amukan kek banjir

Raya kali ni memang kek banjir mengamuk la. Last working day saja iibu deliver 13 bijik kek banjir

4 biji - Mastura
5 biji - kawan lily dr TUDM
2 biji - kak Zalila
1 biji - Kak Kirah
1 bijik - lili

Alhamdulillah....
sebahagian drp kek banjir


TQVM to all....

Wednesday, September 7, 2011

Kek Raya - CMC

Order melalui tam drp bff tam, kek ni bwk balik Ipoh raya hari tu.



TQVM to all....





Apam Dot Dot ke Pahang

Apam Dot Dot kali ni drp pak menakan ibu yg tahun ni first balik beraya jauh, ke Pahang...sebagai buah tangan...ke abes kot jalan? Hehehehhe

Filling pinat bater

TQVM to all....



Apam Dot Dot untuk Wardah

50pcs apam dot dot untuk Wardah.



TQVM to all....


Tuesday, September 6, 2011

Happy Birthday Mak, Abg dan Che Su

Kek angry bird ni order drp Lily, nk bwk balik KL...jauh kek ibu jalan kali ni.
Next time kena curve kan sikit btk kek ni, rasanya lebih elok kot. Ni jd angry bird gumuk...hehehe



TQVM to all....

Kek banjir Raya

Order drp Wani utk kawan2 adiknya.

TQVM to all....

Google+ Followers

Followers