Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Friday, August 26, 2011

Farisha is 5 years


Ada yg bertanya awat ibu jarang apdet blog ni Ramadhan ni. Bulan posa ni ibu kurang amik tempahan, bukan apa...sbb bulan ni ibu agak sibuk dengan kerja di opis...balik rumah dah sgt2 penat...so kuranglah mood nk membaking...igt nk rehat dan lena ja...hehehe

Tp bukanlah x amik langsung, ibu masih amik tempahan apam dot2, tp semakin jarang snap pic apam dot2 dgn kek banjir.

Kek ni pun last minit punya order...order hr ni dan nk amik esoknya, tp kesian kan little princess...sesimple ini saja yg mampu ibu buatkan.

tulisan drp coklat


TQVM to all....

Saturday, August 20, 2011

Kek Dayang Senandung

Kek ni as appreciation cake utk Julia Barsan dan ANgeli Lim waktu their visit hr tu. Since ibu mmg directly have training with them, I just think...why dont I make something for them...here you go.

Glad they really like it, especially the coklat sauce...hehehe




Yg dlm tipuware petak tu lak, saja utk makan sendiri kat umah. Mungkin dah lama ibu x buat utk mkn sendiri... abah yg dah boring dgn kek pun bole menikmati kek ni lepas balik terawih... ^_^

TQVM to all....

Happy Birthday Adam Dean

CMC Upin Ipin ni order drp cousin kak Ku Mazlina yg order kek Justin Bieber dulu. Kek ni ibu hantaq ke Market Padang Serai on Saturday. Last minit order gak la ni.



TQVM to all....

Friday, August 19, 2011

Happy Birthday Mummy

Kek coklat moist ni sbrnya bentuk buku. Tp x tau la...kalo org x le nak kenai ghupa buku ni. Hubby ckp, kat bahagian tgh tu x cukup curvenya. Hm...learn from lesson.

Order ni from Presheena and her sister utk their aunt if not mistaken.



Hope they like it.

TQVM to all....

120pcs kapkek

Order kapkek ni drp Ahnanty utk besday celebration. Ahnanty nk sambut dkt orphanage house.
Vege cmc, 120 biji kapkek (100bj individual packing dlm dorm casing) belen 20 lg masuk kotak.

Ahnanty yg design yg simple2 ja...

design 1


antara yg dah masuk bungkuih

design 2



design 3


Design 4 dan total kapkek lupa nk snap. Thanks to hubby yg tolong packingkan all the cupcakes.

TQVM to all....

Thursday, August 18, 2011

Apam Dot Dot 100pcs

Apam dot2 ni order drp Ratna, opismet ibu jugak. Ratna nk very mild color...so inilah ghupanya...hehehe

100bj dgn 3 flavour. Strobei, choc dan pinat bater.

TQVM to all....

Apam Dot Dot

Actually ni order ke2 sepanjang Ramadhan. Order pertama juga apam dot2 drp Yoges, 100 bijik and the next day Anne order 200 bj apam dot2 utk house warming rumah mak dia.

Yoges - 100 bj, dgn pilihan pasti pinat bater.
Anne - 200 bj mix, choc, stroberi, blueberi dan pinat bater.



TQVM to all....

Thursday, August 11, 2011

Mukhtar Izany 4 years

Order drp kak Shakirah, CMY utk her boy. Tema otomen. Mulanya ibu nk buat lukis muka otomen atas kek dgn tepi kek. Tp...x au la jd apa...muka otomen asik jd muka alien ja hr tu. Sudahnya...pacak ja 2 ekoq otomen mcm tu.

Kek ni nk bwl pi kindergarten, tp otomen dah buang siap siap sblm bwk pi skolah...heheheh






TQVM to all....

Wednesday, August 10, 2011

Kapkek utk Cik Hidayah

Design ke4 drp Sofia. 

TQVM to all....

Kapkek utk Cik Khairun

Design set ke3 dp Sofia.




TQVM to all....

Kapkek utk Cik Dayana

Design utk set ke2 drp Sofia. Kali ni Sofia nk LV, GUCCI dan Prada....tinggai LV dgn GUCCI ja.... hehehe


TQVM to all....

Kapkek utk Cik Hanisah

Order ni drp friend di FB, Sofia order 4 set kapkek. Ni set pertama.




Ibu sedayanya cuba penuhi design mcm yg Sofia mintak...harapnya menepati permintaan.
Sofia mai amik kat umah.

TQVM to all....

Monday, August 1, 2011

Happy Birthday M.Akif

Order drp Kak Su HR untuk anak bujangnya. Ibu deliver awai sehari sbb sok pgnya Kak Su nk deliver ke sekolah anak dia. Simple CMC...hope they like it.






TQVM to all....

Google+ Followers

Followers