Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Tuesday, May 31, 2011

Tempahan di tutup dr 31 Mei sehingga 5 Jun 2011





Harap maaf, tempahan sudah ditutup dari 31/5/2011 hingga 5/6/2011.
Baker kecil-kecilan mcm H2H Choc&Cakes x mampu menerima tempahan lagi untuk sepanjang tarikh berkenaan.

Terima kasih atas semua support yg diberikan kepada H2H Choc&Cakes.

TQVM to all....

Saturday, May 28, 2011

Happy 5th Birthday Damyrel

Adhoc order drp my opismate, she like my sista, Kak Ros.

Kak Ros nk kek spiderman, tp x mo edible atau pun patung. Nk lukis gak, alahai...ibu ni bab2 lukis fail. Kak Ros kata hentam sajalah...asaikan anak dia kenai ghupa spiderman...

Inilah hasilnya slm masa yg sgt2 limited...







TQVM to all....

300pcs Apam Dot Dot

- 100 --> stroberi+blueberri
- 200 --> strawbery+bluebery+choc

Order drp Lily lagi...




TQVM to all....

Selamat Pengantin Baru

Hantaran kapkek ni maktok yg nak untuk dihadiahkan kepada antara teman baiknya untuk walimatulurus anak mereka.

Tema, pink dan biru muda... ^_^







TQVM to all....

Doorgift - 100pcs muffin pandan dan 100pcs muffin vanilla

Yg ni my lovely mom punya order. Yg ni utk BFF maktok dan wawan. Anak BFF diorg kawen.
siap masuk kotak

dh ready nk masuk kotak



TQVM to all....

Thursday, May 26, 2011

Happy Birthday Aisyah

Selain kapkek hantaran, Fila juga order kek besday untuk surprise adik iparnya...Aisyah.



TQVM to all....

Untuk makan2 saja

Selain kek hantaran, Zul jugak order kek coklat moist yg sama untuk makan2 kat umah. Katanya kesian org kat rumah x le mkn kek hantaran, so nk bg adil...Zul order sebijik untuk makan2 ja. TQ Zul.





Semoga bahagia hingga ke akhir hayat. Amin



TQVM to all....

Selamat Pengantin Baru Zul&Isteri

Selamat Pengantin Baru to my exclassmate kat teknik dulu yg melangsungkan perkahwinannya last weekend. Semua urusan melalui online sbb Zul keja kat Sarawak. Adik Zul yg mai pick up kat umah.





Tema Zul, Ijau Putih.

Pic pengantin dr fb pengantin sendiri....hehehe





TQVM to all....

Membina mahligai kasih Mas&Hussain

Selain apam dot2, kali ni mas amik choc untuk hantaran sama.
Tema pink dan putih. TQ ya.




TQVM to all....

Aisyah is 4

From my opismate, Kak Hanie untuk celebrate birthday little princess Aisyah turn 4 yesterday.




TQVM to all....

HAPPY BIRTHDAY AMMER

Selain apam dot2, kali ni Ila tolong orderkan kek padang bola untuk celebrate besday anak menakannya.
Kek coklat moist dgn tema padang bola.






TQ Ila.


TQVM to all....

Wednesday, May 25, 2011

Tiramisu utk boy

Tiramisu utk boy...crita lanjut tgk sini la ya...



sedap tau...nyum...nyum...buat 1 bks utk anak...utk dia mkn bila2 masa ja...x dan brapa hr dah abes....byk tu...
Dah few times buat tiramisu ni, dr besday AIda bulan January lg...rupanya x pernah post masuk blog sini...isk...isk...

TQVM to all....

Google+ Followers

Followers