Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Tuesday, April 26, 2011

Happy 25 BDay Zaidah

Order melalui former customer ibu Emi. Thanks, Emi sbb rekemen.



TQVM to all....

Happy Birthday Mak Ayah

 Kek ni utk Toksu, order drp Angah dan Alang (mak2 menakan ibu), adik2 kepada Faizal...kebetulan birthday toksu jatuh sehari selepas wedding Faizal, so they decided to celebrate...dgn kek faveret TokSu.





TQVM to all....

Happy Birthday Jasmine and Jasleen

 Still from Simran for her daughters birthday celebration. Hari tu, Sim amik kek utk celebrate kat nursery, kali ni utk celebrate kat rumah dgn family lak...



TQVM to all....

Monday, April 25, 2011

Marble Cheese Brownies untuk Ilah

Marble Cheese Brownies ni untuk ex-opismet ibu yg kini seorang guru. Thanks to Ilah dan hubbynya Firdaus yg mai pick up di opis. A simple deco for sweet couple.



TQVM to all....

Happy Birthday Jasminder

Ordered from another regular customer, my opismet Simran.

Utk besday ank sulungnya, besday celebration di sekolah.



Actually Sim ada org mini kapkek bajet, packed 3pcs/pack sebanyak 60pack dan 60 btg lolli...tp lupa nk snap pic...hehehe...sowi ya...

TQVM to all....

100pcs choc chips muffin, individual packing

100pcs choc chips muffin ordered by my regular customer, individual packaging.
TQ Zaheera sbb slalu jd org tengah.

 
 

TQVM to all....

Thursday, April 21, 2011

Selamat Pengantin Baru Faizal dan Masila

 36pcs choc untuk hantaran pak menakan ibu, choc ni sampai ke Felda Keratong di Pahang nun.
Crita criti pasai wedding boleh check sini dan sini ya...sbb ada 2 part.








TQVM to all....

Wednesday, April 20, 2011

My first Ladybird - Hppy Birthday to Allisya Nur Maisara

Thank you to Usanee yg tolong call on behalf of her mate Redza. Thanks to Redza sbb bg ibu peluang utk bake and deco this ladybird cake. Ini kek ladybird ibu yg pertama dan mmg sgt2 teringin nk buat kek ni. Alhamdulillah...tercapai jugak. Redza nk kek around 2 kg...tp ibu bg dekat 3 kg. This is my try...so belen kira hadiah la utk besday gal.




Lps deliver kek ibu post dlm BAKERS UTARA group dlm FB. Br perasan yg ibu x boh smile kat muka ladybird ni. TQ ya for reminder, will take note for next order..Insya-Allah

TQVM to all....

400pcs mini kapkek bajet

Thanks to ex-roomate ibu masa kat teknik dulu. Ini yg ibu katakan syok bila dlm baking business. Kawan2 yg dh lama lost kontek pun boleh kontek balik. Alhamdulillah.

Rohaya la ni dok keja di SP, tiap2 hari berulang dr Pendang. Jauh gak tu. Rohaya order mini kapkek ni utk addition to doorgift adik ipaq nya wedding. Thanks ya Rohaya.




TQVM to all....

Sunday, April 17, 2011

Happy Birthday Mr Z....

Kek Red Velvet kali ni pilihan team untuk birthday bozz, Mr Z.

Back to about 8 years back....he is my interviewer and my bos for few years. Glad knowing him.
I've been travelled with him to Thailand and China for business trip. Really a good boss. Zamri...thank you for give me chance to join the family.

 tempting???

 whole cake...frosting cremecheese












video


TQVM to all....

Friday, April 15, 2011

New Product of H2H Choc and Cakes - Apam Dot Dot



Info Apam Dot dot:

- 100pcs RM25 (Filling - blueberry/ strawberry/ sekaya / coklat / kismis / kacang merah / peanut butter)

- 100pcs RM20 ( tanpa filling).

- Papercup besaiz #1 ( sama saiz ngan papercup almond london)

- calor boleh pilih2 ikut citarasa & tema majlis...max 3 calor kecuali order melebihi 200pcs sy akan pelbagaikan colornya...jika kebetulan ada ramai yg order pd masa yg sama, insyaallah saya akan buat pelbagai color.

**cth calor :merah, pink, biru, hijau epal, hijau, kuning, ungu, coklat, hitam & plain....

Terma & Syarat-syarat:

* Min order 100pcs

* Boleh order mengikut tema warna majlis - inform awal ye.

* Sila email nmohdr@gmail.com, inbox & call 019-5676761 utk tempahan & info detail.

* Tempahan utk sebarang majlis pun boleh...

* Apam ini tahan max 3 hari dlm suhu bilik....Apam ni juga boleh dipos mengikut kawasan...tp RISIKO SELEPAS POS AKAN DITANGGUNG OLEH PEMBELI....harap maklum..


Thursday, April 14, 2011

Happy Birthday Adrianna

 Besday anak BFF ibu yg tua 2 minggu saja dr anak. Happy Belated Birthday Adriana. 2 stack cakes...

Top cake choc moist dan base kek strobery dgn layered with fresh stroberi.

Tp nampak gayanya...anak yg xcited lebey. TQ Aida for being a very good friends ever since 2003.


video

TQVM to all....

Happy Birthday Hubby

 Actually kek ni dah lama...tp miss drp update dlm blog ni. ENtah mcmana no pic ni not in seqeunce...so terlepas ke area picas lelama yg dah upload. Recently ja perasan. Sowi ar zura....


Carrot Walnut Cake, 6 inch, frosting cream cheese
TQVM to all....

Google+ Followers

Followers