Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Wednesday, December 29, 2010

Tuesday, December 28, 2010

Love Oreo Choc

Sebelum ni Puteri pernah order coklat kat ibu utk ibu deliverkan ke buah atinya kat Kulim Square nun. Ni kira second round la, bertuah buah ati Puteri, asik dpt coklat.

Glad they love it.





Blogger Templates
Blogger Templates

Selamat Pengantin Baru

Order drp kak yong jugak, utk adiknya yg baru melangsungkan perkahwinan...






Blogger Templates
Blogger Templates

Happy Birthday Dina


Waktu nk mak tuan kek order kek ni, nasib baik rahang ibu x jatuh. Bukannya apa, order ni drp ex-skoolmate ibu. Primary skool. Ibu panggey dia kak yong, dia pangey ibu kak adik. MMg itulah bahasa panggilan kami kat umah, bila sekolah rendah..pangilan tu jadik nama panggilan jugak.

Kak yong ni la ni keja kat Riyadh...mau rahang ibu x jatuh...jauh tu nk pos....mau hancur kecai kek ibu sblm sampai Riyadh...hehehhe

Ghupa2nya kak yong nk balik bercuti, dah alang2 balik tu nk buat celebration besday anak sama.

TQ kak yong, tp ralat jugak x sempat nk jumpak. Kata mak kak yong, kami selisih lebey kurang 10 minit ja.

Insya-Allah, pjg umur kita jumpak lagi....










Lilin special, mai dlm 2 warna, pink utk birthday girl dan biru utk birthday boy. Lilin ni kena bgtau awai... sbb kdg2 x simpan stok. Kena add rm5 kalo nk lilin ni.


Blogger Templates
Blogger Templates

Happy Birthday Puan Kamariah


Tuan yg order ni jauh tingalnya, kat Tganu nu.

Order drp ex-roomate ibu kat UiTM. Ex-skuad ibu dlm ROTU di Arau. We're realle close sampaikan bahasakan diri sesama sendiri "Yang". No konar2, kami straight...but we really love each other...dh mcm adik beradik...hehehe.

Kek ni utk mak dia. Ibu deliver to Laguna Merbok, rumah baru depa. Yg mai pick up Amalina dgn Mamat. Dah besaq mamat la..lama x jumpak....jauh bezanya....







Thanks, yang sbb sudi order dgn h2h.Hope friendship last forever.

Blogger Templates
Blogger Templates

Selamat Pengantin Baru Sue&Wan Part 2

Kek kawen 3 tingkat, sue nk 2 ja...ibu sponsor setingkat lagi...itu janji ibu dulu....hehehe

Sue nk fresh fruit...sorry ya Sue, stroberi x dak...grape pun aci la kan?






Semoga berbahagia selalu...insya-Allah...

Blogger Templates
Blogger Templates

Selamat Pengantin Baru Sue&Wan Part 1

Hantaran utk BFF ibu dr Teknik dulu...






Fondant sgtlah mencabar ibu yg serba amatur ni....anyway...tQ friend...

Blogger Templates
Blogger Templates

Selamat Pengantin Baru Juniza&Allnas Part 2

Juga drp Yasmin...




TQVM ya, Min

Blogger Templates
Blogger Templates

Selamat Pengantin Baru Juniza&Allnas Part 1

Order drp ejen ibu, tauke hantaran...Yasmin




Blogger Templates
Blogger Templates

Monday, December 27, 2010

Selamat Pengantin Baru Azlinda&Azhari Part 2



Inilah ghupanya satria yg penuh dgn 5000 mini kapkek, 40 bijik kapkek dan kek kawen. Thanks to Linda dan adik2 Linda yg mai all the way dr Alor Setaq utk pick up order ni. Bagi ibu, ni super mega order for now.

Thanks to Acu, Atok, wawan, pakcik dan paklang jugak sbb kerja keras tolong ibu utk order ni.
Love you all...jasa kalian amat2 dihargai....hehehe

Sbb terlalu cbuk, x sempat nk snap pic...dh masuk keta mcm ni br tringat hehehe....

1000 bungkus dgn 5 bijik sebungkus, nk bungkuih sgt2 mencabar...heheheh...sbb tu semua kena kerahan tenaga...hehehe

To Linda, semoga berpuas hati. Maaf andai ada yang terkurang atau tercacat. TQVM atas kepercayaan kepada H2H.

Blogger Templates
Blogger Templates

Sunday, December 26, 2010

Selamat Pengantin Baru Azlinda&Azhari Part 1






Thanks to Linda dr Alor Setar, sbb sudi order pakej kek kawen ni dgn ibu. Pakej ni kek 10 inci dgn 40bijik kapkek. Temanya kaler merah putih.

Kek mcm ni, ibu pernah buat sblm ni dan Linda request nk yg sama. Harapnya Linda dan suami berpuas hati.

Linda jugak ordr 5000bijik mini kapkek yg akan ibu share dlm n3 akan datang, insya-Allah.

Terima kasih byk2, sbb bagi peluang ni pada ibu.

Blogger Templates
Blogger Templates

Google+ Followers

Followers