Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Monday, November 29, 2010

Friday, November 26, 2010

Kapkek untuk Afrina


Kapkek ni kononnya untuk Afrina, tp Afrina makan la secoet kot...hehehe...

Actually, ni thanks kapkek sbb bapak Afrina tlg deliverkan kapkek dgn kek ibu kat Parit Buntar.


Kapkek ni saiz M...hehehe
Blogger Templates
Blogger Templates

Princess Edible Cupcake untuk Hani Ameera


Kapkek ni utk temankan kek besday untuk Hani Ameera. Slalunya kapkek ibu saiz M, tp request drp kawan ibu nk wat size S saja utk meet her budget...okie dokie...no problemo...

TQVM ya...



Awat ada yg x dak edible? Kawan ibu order 20bijik saja...lobang ada 25...mcm x cantik lak nmpk yg berlubang tu. Kapkek pun ada lebey...isikan je la...utk bebudak kan?

Blogger Templates
Blogger Templates

Happy Birthday Hani Ameera


CMC ni order thru FB drp ex-schoolmate ibu kat Parit Buntar sana.

Thanks to opismet ibu yg tlg deliverkan...TQVM to both.


Blogger Templates
Blogger Templates

Birthday Celebration for November Born




Makan2 kat opis utk November born. Sponsered by November born. thanks to team yg mmg always order from me for any celebration.

TQVM

Blogger Templates
Blogger Templates

Happy Birthday Abah


Order drp Kak Nonnie, opismate ibu utk abahnya.

Not to forget, kak Nonnie lah org first yg mula order dgn ibu bila ibu mulakan business baking ni. Thanks, ya kak Nonnie.

TQVM

Note : Kek ni special...frosting dgn compound choc...so yummy...
Blogger Templates
Blogger Templates

Tuesday, November 23, 2010

Muffin utk bebudak sekolah

Muffin2 ni order drp opismet ibu on behalf his wife untuk anak2 murid kat sekolah sblm cuti skolah hr tu.

Makasih banyak ya...hehehe














Blogger Templates
Blogger Templates

Happy Birthday Syada & Anne



Thanks to Nana, x-trainee kat opis ibu. Marble cheese brownies utk surprise besday party kengkawannya.
Syok ada kawan macam ni, alhamdulillah...ibu pun ada.

Suka ibu dgr kengkawan Nana feedback kat ibu, kek ni sedap.
Insya-Allah sedap...hehehe

TQVM to all...

Blogger Templates
Blogger Templates

Monday, November 22, 2010

Double celebration cake


Kek ni special ibu buat untuk Acik Sarah dan Along Afiq. Celebration on 5 Nov yg lepas (deepavali dan juga hari besday Along Afiq).


Blogger Templates
Blogger Templates

Friday, November 12, 2010

Muffin Pisang Choc Chips

Muffin ni pun kak Su jugak yg order. Makasih byk ya kak, sbb dah few times order dgn H2H.



individual pack

butterfly transparent box



cantik utk doorgift
Blogger Templates
Blogger Templates

Choc Moist Muffin

Choc Moist Muffin order drp kak Suniza.
TQVM ya kak su....




dlm kotak

individual pack, kotak silver

cantikkan? sesuai utk doorgift tau....
Blogger Templates
Blogger Templates

Google+ Followers

Followers