Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Tuesday, March 9, 2010

Coklat dan Lollichoc lagi

Jumaat lepas adalah hari coklat untuk ibu.

Jiran sblh meja ibu mulanya pesan 35 cav choc compound utk dearest wife kat Tapah nun. Pastu rasa x cukup, dia add lagi 1 bekas. Bila dah deliver, ramai lak yg berkenan dgn chocs ni...hehehe

pastu, kawan ibu pesan 12 batang lollichoc buat makan2. Lebih2 coklat, ibu try acuan lollichoc yg baru...hehehe dan buat kenduri....tergoda dak dgn lollichoc ibu?

Last sekali 18 ekor nutty teddy bear. 6 utk Acik Yana, 6 utk Acik Wanie dan 6 untuk Acik watty.
Ibu buat 3 ekor bg boss sempena belated besday dia dan 1 utk kawan ibu yg order lollichoc rasa.


Ibu baru2 belajar nk buat katalog...contohnya mcm kat bwh ni ha...x clear? Click kat pic tu.... hehehe
Ibu sgt suka buat choc yg boleh kaler2 nih...mcm main lukis2 lak....

No comments:

Post a Comment

Google+ Followers

Followers