Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Wednesday, February 10, 2010

American Choc Cake untuk Ilah

Happy Anniversary Ilah. Doa ibu, moga ikatan yg terjalin antara Acik Ilah d an Acik Firdaus kekal bahagia dan diberkati Allah sehingga ke kahir hayat. Amin.

Acik Ilah order kek ni dah lama, lebey 2 minggu rasanya. Tp maaf ya Acik Ilah, American Choc cake ni x dak white choc mcm acik Aida hr tu. Sbb bila dah siap br ibu nampak white choc kat mana. Maaf sgt2...ibu ganti dgn almond flake.

Ideanya ibu nk letak tag Happy Anniversary kat kek. Tp cr punya cr merata kedai out of stock. So ibu gantikan dgn gel candy. F love F means Firdaus love Fadzilah or can be other way round... not a problem.

Ibu hope you like it. If anything, let me know. Comments will help me improve.





No comments:

Post a Comment

Google+ Followers

Followers