Pages

H2H Choc&Cakes menerima tempahan coklat, kek, kapkek, muffin dan pelbagai lagi untuk sebarang majlis.

Tempahan dibuka sekitar Sungai Petani, Kulim, Pinang Tunggal, Kepala Batas, Bedong.

Berminat, sila hubungi kami di...

Phone : 0195676761
Email : h2hcnc@gmail.com atau nmohdr@gmail.com

Jika anda memerlukan kanopi untuk majlis anda, sila lawati http://tuankhemah.blogspot.com

Mohd Hidayad bin Abdullah - 0164696936 / 0195490123
Haji Mohd Rejab bin Haji Ahmad - 0134312611

Email : tuankhemah@gmail.com

Search This Blog

Thursday, January 28, 2010

Kek coklat moist, kek dayang senandung dan kek karot+walnut

Rasanya inilah projek terbyk yg pernah ibu buat dlm weekdays.

3kg kek choc moist ordered by Cax untuk birthday celebration kat Hosp Kepala Batas dan kek karot walnut untuk mkn sendiri katanya.

Kek choc moist ni saiznya 10". Walopun saiznya x berapa besar...tp ianya sgt moist. Comel dak? heheheh... xdak org puji...kenala puji diri sendiri buat semangat...hehehe


Dah siap packing

Kek dayang senandung untuk team Matrix NA dan Aspect kat opis ibu untuk besday celebration


Kek karot walnut untuk Cax buat mkn2 sendiri ja katanya. Walopun kecik comey ja saiznya tp beratnya about 1kg tau...sgt moist dan sgt mewah.

Kek ni jugak kek karot waknut, tp ibu buat mkn2 ja...sbb dah beberapa kali buat ibu mmg x dan mkn....

Cantiklak ibu tgk bila ada stroberi kat atas tu


Alhamdulillah...selesai...

No comments:

Post a Comment

Google+ Followers

Followers